Direktlänk till inlägg 12 februari 2008

Skit butik - The One /Världens bästa mamma

Av IdahoJ - 12 februari 2008 11:19

Har tyckt att butiken har haft otroligt mycket fint. Fick presentkort där i från julen -06 och min födelsedag -07. Köpte frottéhanddukar där först, efter 1 tvätt var det hål i det ena badlakanet (kostade ca 279kr/st, då finns det billigare till bättre kvalité..) och det kändes ju mindre roligt. När jag var ned till Sthlm för ca 2 veckor sedan gick jag in och köpte en lanterna. Har endast haft värmeljus i den och haft den inomhus. Vad tror du har hänt med den? Jo, idag när jag kollar på den så är glaset spruket på den. J***a skit grejjer. Det är inte så ofta jag brukar orka bry mig om sådant men nu är jag väldigt less..


 Bryr mig mer om dessa saker då jag fått presentkorten utav min mor.


 Min mor har jag växt upp med. Hon var 19 år, ensamstående, arbetandes inom barnomsorgen och nyinflyttad till Sthlm när hon fick mig. Vi har aldrig haft gott ställt när jag har växt upp, inte pengamässigt, men kärlek har vi haft väldigt gott om. Hon har försökt gett mig allt hon kan, tankar, värderingar och en god uppväxt.


För inte så länge sedan sa jag tack till henne. -För vaddå? sa hon.  För allt svarade jag. Du har gett mig en underbar uppväxt. Då fick hon tårar i ögonen och sa: -Du har aldrig fått en snowracer, det var det enda du önskade dig förut och det har du aldrig fått.. -Du kunde bli jätte tacksam när du fick ett par strumpor i julklapp, då sa du: Å ett par strumpor, det här är precis vad jag har önskat mig!


Att efter alla dessa år så tänker hon på det än:(


Jag vet att jag sa vid x-antal gånger när jag var sur: -Jag ska flytta till min pappa, han älskar mig mycket mer än vad du gör. Jag får det mycket bättre hos honom!


Vilken jäkla otacksam snorunge jag var. Jag visste ju innerst inne att han sket fullkomligt i mig. Han har aldrig varit intresserad utav mig och mitt liv. Han bryr sig knappt idag, och då bor vi på samma ort till och med.


Fan.. Nu när jag sitter här och skriver så börjar jag böla som en tok..


Jag har världens finaste och omtänksammaste mor!


Det är därför jag värdesätter hennes gåvor så mycket. Än idag har hon inte världs-bäst med pengar, därför blir jag fly-förbannad över att dessa saker har visat sig att inte vara av god kvalité..


Mamma! Jag älskar dig!

 
 
Friday

Friday

13 februari 2008 20:48

Jag hade oxå glömt bort att jag hade en, tills jag hittade reda på den idag:]

http://friday1984.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av IdahoJ - 28 april 2010 22:04

           ...som fortfarande spanar in min blogg.. Urkass nej, väredelöst med bloggandet. Har inte haft tid eller prioriterat detta. Vem vet? Kanske faller lusten på igen. Kanske ska man börja om på nytt någon annan stans?!? Massor har själ...

Av IdahoJ - 10 januari 2010 20:12


   Vet att det var evigheter sedan.. Har varit i Sthml i helgen. Kunde inte låta bli att köpa denna snygga klänning, blir perfekt att ha på sig på middagen i soliga landet=) ...

Av IdahoJ - 24 september 2009 22:12


   http://www.tv3.se/play   känns som om det bara är jag som har missat fru Anka och co.. Det ska det bli ändring på nu, avsnitten finns ju på treans hemsida! ...

Av IdahoJ - 24 september 2009 21:10

Drog till jobb2 vid 0745, sedan jobb1 9,15-18,15. Blev kvar och pratade med L efter jobbet. P var förbi jobbet och hämtade bilen, han skulle till Södertälje och kolla på hocky. Så det blev att traska hem.. Uff, det var länge sedan! Blev verkligen en ...

Ovido - Quiz & Flashcards